lauantai 23. lokakuuta 2010

Feel the music

 Tulipa tässä mieleeni tylsyyttäni kertoa musiikillisista ''saavutuksistani''
Aloitin rumpujen soiton vuonna 2002 kun ala-asteella opin sen hurjan ja kuuman peruskompin, ja kun naapurissa asui kaveri joka minua vuotta vanhempi oli soittanut rumpuja koko silloisen nuoren elämänsä. Olin ollut kyseisellä kaverilla jo monta kertaa ennemmin ja isämme on hyviä kavereita ja siis sitten harjoittelin sillointällöin kaverin kanssa rumpujen soittoa ja sain paljon tietoa ja taitoa uusia kikkoja jne ! Joten tuskin kyseinen henkilö lukee tätä ja loukkaantuu kun sanon kiitos Mikael !! Toinen kaveri myös on toinen Konsta, joka oli samalla luokalla kanssani ala-asteen ajan. Hänkin soittaa rumpuja ja hänen luonaan tuli myöskin käytyä ja rummuteltua.

 Sitten tulikin se vuosi kun omat rummut sain, tosin sähkörummut mutta silti. Niillä tuli soiteltua niinkin paljon että ne hajosi :D. Ja se ei johtunut rumpujen ''huonosta'' laadusta vaan kulutuksesta. Hyvät Yamahan sähkökannut ja suosittelen kaikille aloitteleville rumpaleille joiden vanhemmat ovat kyseistä harrastusta vastaan !

 Siinä tuli ne vuodet rummuteltua senkin edestä. Tuli sitä lauluakin kokeiltua mutta huomasin että en osaa muuta kuin vetää screameja. Mutta tosin olen tähänkin päivään asti harjoitellut laulamista ja parantunut siinäkin. Tosin en luokittele itseäni vieläkään hyväksi laulajaksi :D

 Kitaran löysin käsiini kun 2005 vuonna pikkuveljeni sai eräältä Antilta ibanezin strakon lahjaksi. Silloin en innostunut koko soittimestä pätkääkään tuolloin. Vaan mieleni oli rummuissa, noh kuitenkin loppujen lopuksi sain sen kitaran kauniiseen käteeni ja aloin harjoitelemaan yksin biisejä joista ensimmäinen biisi oli Blink 182 - Dammit. Loistava biisi, tykkään ! Ultimate-Guitar.com tarjosi minulle kyseisen biisin tablatuurit joten harjoittelin aikani biisiä ja onnessani kun vihdoin osasin menin isälle näyttämään ja kehuja ja ihmeissään isä oli kun ''osasinkin'' soittaa kitaraakin. Sitten soittelin aika paljon sitten myöskin kitaraa ja opettelin uusia metkuja ja kikkoja ja kehityin melko nopeasti.

 Vuonna 2009 kavereiden kanssa perustimme pikkuisen kellariräkäpunkcover - bändin joka kruunasi hilpeä nimi '' Glory Hole '' :DDD Coveroimme green dayn, blinkin ja sumien biisejä ja hauskaa oli. Myöskin sitten saimme oman bändikämpän kauhavan pikkupappilan autotallin. Kyseisessä paikassa treenasi myös kauhavan tunnetuin ja suosituin bändi myös nimeltä Rautalukko, tsekatkaa facebookista ja mikseristä. Saimme myös sitten laulajankin Lindan, ja keksimme siinä sitten jo omiakin biisejä. Kauaa en kuitenkaa kerennyt soittamaan kun Rautalukon trio pyysi minua parin hilpeän tapahtuman jälkeen riveihinsä :D Ja minä menin kun käsky kävi.

 Siinä menikin sitte talvi ja kesä keikkailessa ja hauskaa pitäessä myöskin olin mukana ensimmäistä kertaa elämässäni äänityksissä ja siitä jäi käteen Rautalukko - Käännekohta demo. <-- tsekatkaa www.mikseri.net/rautalukko/ . Kuitenkin kesän lopulla kävi että minut erotettiin Rautalukosta ja siitä ei sen enempää kuin että ero kävi sopuisissa merkeissä ja yhteyksissä ollaan bändin jäsenten kanssa vielä !

 Siinäpä sitten aikani olin ilman bändiä kunnes Kortesjärveläinen Pin-Up Blood otti minuun yhteyttä ja pyysi mua pienelle koeajalle. Suostuin ja tutustuin kortesjärven rokkareihin ja tultiin hyvin toimeen ja liityin bändiin. Jossa myöskin soitan vieläkin. Biisejä on tehty tiuhaan tahtia ja ollaan ääniteltykin muutamia kipaleita. Ja tavoitteena on ehkä tämän vuoden puolella tehdä demo vielä.

 Olen opetellut miksaamista ja äänittämistä, basson ja pienon soittoa nyt vielä ja paljon on vielä uusia asioita opeteltavana jota vuodet minulle tuo ajan kanssa ! Toivottavasti ette ihmiset kyllästyneet ja tulen pitämään kirjaa uusista tempauksistani musiikillisestikkin vielä ! Pysytään tutkalla. Kysymyksiäkin voi lähetellä jos tulee jotain mieleen ja kysyttävää jostakin. Kiitos ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti