perjantai 22. lokakuuta 2010

Paha arkkitehti HUUTAA!

Zaaauuuu ! Eilisestä päivästä jutskaa, tuossa eileen heräilin kultani vierestä kun kyseinen tuleva rouva siekkinen käppäili suihkua päin. Munkin piti herätä ja nousta mutta yllätykseksi jäin vielä yli tunniksi makoilemaan sänkyyn. Sitten siitä virkosin ja otimme kohteeksi Oulun. (Olemme siis Viitasaarella Tiian famylyn kanssa reissussa niiden mummolassa nyt.) Siinä pyörähti pari mukavaa tuntia autossa ajaessa ja vihdoin kun olimme perillä otimme suunnaksi keskustan golden raxin ekana ja ai että oli hyvät pitsat.

 No maha pystyssä lähdettiin tallailemaan kauppoja kohti, ensin kierrettiin vähän tyttöjen liikkeissä mm Gina Tricot<33. Tiia löysi itselleen muutamia kivoja vaatekappaleita + sormuksen : ). Like it, sen jälkeen hiippailimme useissa liikkeissä löytämättäni mitään ja aloin pikkuhiljaa turhautumaan. H&Mltä löysin sitten IHQUT boxerit, mikkihiiri<3.

 Seuraava kohteeni olikin jokin musiikkiliike jota etsimme hetken aikaa koska kaupunki oli tuikituntematon minulle. Lopulta löysimme Oulun musiikki ja soitin liikkeen jossa suuntasin kitara osastolle suinpäin ja löysin ensimmäistä kertaa Gibsonin Melodymakerin, olen aina pitäny kyseistä kitaraa erittäin rumana, mutta jostain syystä hiukan rakastuin siihen siinä liikkeessa kun soittelin sillä. Kitara oli ihan hyvä saundinen, kaula oli se tuttu ja ihana gibsonin laatua ! Mutta rahaa ei ollut tarpeeksi joten kyseinen kitara jäi liikkeeseen valitettavasti.

 Mietinkin sitten mitä ostaisin ja katselin ympärilleni ja suuntasin hihnaosastolle tai hyllylle, siinä heti olikin clipsilukkoisia hihnoja jota olenkin etsinyt vaivalla mutta missään ei ole ollut. Koska olen hurja emorokkari joka ei muuta käytä kuin mustaa niin petyin koska kyseisen väristä hihnaa ei ollut joten käteeni jäi pinkki ! Bändikaverit kuolee nauruun ja myötähäpeään luultavasti mutta meitsi diggaa!

 Siinä sitten mentiinkin katsomaan Raksilaan Kärpät vs Jyp ja kärpät otti pataansa 1-2. Ja sieltä päin lähdettiin ajamaan takasin Viitasaarelle ja perillä oltiin puolenyön paikkeilla. Erittäin kiva päivä kyl oli vaikka mitään suurta ja ihmeellistä materiaa ei jäänytkään muistoksi :)

1 kommentti: