tiistai 9. marraskuuta 2010

Viimeinen atlantis

 Jelouu. Päivän biisi Stam1na - Viimeinen atlantis. Sanat sopivat jokseenkin eliselle ja tälle päivälle. Tyttöystäväni läheinen kaveri kuoli eileen illalla leukemiaan eli verisyöpään. Hannan olisi pitänyt päästä parinpäivän päästä pitkän ja raskaan hoidon jälkeen kotiin. Mutta hannan veriarvot romahti ja hannaa ei saatu enää elvytettyä henkiin.. Hyvää matkaa, syvään nukkuu hanna...
 Jokseenkin iloisempaan aiheeseen, koulussa oli haikea mieli koska menetys oli tiialle kova ja tunsin itseni turhaksi ja kyvyttömäksi lohduttamaan. Ostin kaveriltani sisäpelikengät. Muutaman kerran käytetyt asizksen sisäpelikengät hinnalla huimalla 20euroa ! Leijuisin ja laittaisin kuvaa ellei kamerani olisi veiläkin vittupäällä... :o Muuten oli kyllä rentopäivä. Eka tunti meni oppilaskunnan hallituksen kokouksessa. Olenhan ylpeä paska alkoholisti rokkari puheenjohtaja. Voin jo kuulla huudahduksenne '' ei saatanassa ''. Mutta kyllä helvetissä ! No siitä sitten teknisen tunnille( 2 ekaa olisi ollut teknistä mutta kokous vei ekan tunnin ) Projektin alla oleva kitarani näyttää hyvältä. Runko ja kaula valmiina, vielä pitää sieltä täältä hioa ja ei muuta kuin maalaamaan !
 Olen potenut tänään kotoani tultuani suurta kauteutta ja vitutusta musiikki harrastustani kohtaan. Soittokamani ovat kortesjärvellä bändikämpillä. Kotona vain paska epävireinen akustinen kitara ja c-vireessä oleva ESPn hevi strako. PERKELE. Katselin uTubessa videoita Orangen ja Mesan vahvistimista ja soundcheckeistä. Ai saatana ku meikä poijjalle kelpais ! Ainoa vahinko onkin että Orangen nupit maksaa 1000-4000 ja Mesan 1500-4000. Ja siihen pisteenä i:n päälle että 4x12 kaapit 1000-3000 kummatkin merkit. Noh sitten kun olen iso ja rikas niin kyllä ostan saatana kummatkin ja Marsut päälle iha vittuuttani että saan egoilla. Joo enkö ookki kusipää ? Vihatkaa mua. Joo mutte eikait siinä. Säästössäni huimat 50euroa jotka menevät uuteen kitaraan. Way to go. Röck'nRöll !

1 kommentti: