perjantai 22. helmikuuta 2013

Holy moses and holy cow

Otsikko aiheuttaa hämmennystä sen keksijällekkin. Oon ollu aivan perkeleen hitaalla meiningillä nyt koko päivän. Tai, koko päivän koska heräsin 3 tuntia sitten. Viisauksissani valvoin eileen aivan törkeesti yli aikojen ja väsymyksessä en laittanu herätystä päälle kun rojahdin sänkyyn. No, eipä ollu mikää hirveä hinku kouluun mennä muutenkaan ! 

  Tänään on taas mun viikon kohokohta. Saa juoda kaljaa ja vielä kaiken lisäks meillä on keikka Pin-Up Bloodin kanssa Pietarsaaressa ! Vajaa miehityksellä tosin, Topias jää heiluttamaan rannalle kun me jatkamme matkaa kohti suurta Jeppistä. Viime viikolla meillä oli myös vajaa miehitys keikalla, meillä oli Kulauksessa keikka Seinäjoella joka meni ihan suht nappiin. Minä tuurasin Jiriä rumpujen takana kun tämä meidän eksoottisten rytmien taitajasta tuli 19 vuotias abiristeilijä. Ja tämä kombo vielä samana päivänä. En ole saanut tarkkoja tietoja kyseiseltä lemmenristeilyltä, mutta uskoni on vahva Toveria kohtaan ja uskon että poika ei ainkaan taxfreesta karkkeja paljoa ostellut ! Tosiaan tämän päivän keikka soitetaan sellaisessa paikallisessa musabaarissa called '' Hogan's Music Bar ''. Kuullostaa ainakin hyvältä, vai ? ;) Tämä kyseinen heppu järkkäs meille pari (?) vuotta sitten keikan Jeppikses jollekki pikku festarille. Aika huvittava kaveri, aivan uskomaton Elvis fani ja se tekee jotai imitaatio/laulu keikkaa itekki. 

  Pistän huomisissa raportin kuinka huonosti soitettiin ja kuvia, kenties ?  Mä lähden kipittämään kohti Mamman kämppiä. Ajatus olis kuuden aikoihin hakea Tuomas asemalta, ajella markkia kohti, pakata soittokamat ja kiitää Pietarsaareen. Tulee olemaan vilkas päivä mutta eiköhä tästä selvitä. So long ! 


-Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti