perjantai 17. joulukuuta 2010

Guitar&Cola

  Crashdïetii kuuntelen tässä iha hyvil fiiliksil ja ku kattoin vähä tota laulajaa, mietin että vittu sil on siisti tyyli. Ja mietin josko leikkaisin itekki samanlaiset, koska mun pitäis muutenki leikata lettii pikkasen: latvoista kuivat. Eli homman nimi olis se että ku mun jakaus on vasemmalle. Niin leikkaisin oikeelta aika lyhyeks joten tulis tälläset mutta mustat. Ylempi kaveri on Jacki Stone, Vains of Jennan rumpali ja alempi kaveri on Simon Cruz, Crashdïetin laulaja.





   Paitsi ero on se että mulla on lyhyemmät hiekset nytte, ja jättäisin vähä pidemmäks ton siiliosan. Joten arvostaisin mielipidettänne ? Thanks !
  Joo oon kuunnellu paljon musiikkia, ja tajusin soittaessani kitaraa ja yritin säveltää biisiä, niin kun luulen keksineeni jonku hyvän, meen tyytyväisenä koneelle ja kuuntelen musiikkia. Niin huomaa että vittu, täähä on melkee sama ku mun ''keksimä'' ja siitä turhautuu ja alkaa vituttamaan. Vaikea keksiä jotain tehokasta mukaansa tempaavaa biisiä ku kaikki kuullostaa jo toisten biiseiltä. Pitää vaan jaksaa yrittämistä. Eiköhän se jossain vaiheessa tule..? Ainakin uskon. Vaikutteita alkaa olla jo melkeen pelkästään mötley tai crashdiet.       Biisit kuullostaa niin jommankumman tekemiltä. Mutta paskemmilta, osittain korneilta. Biisejä pitäis saada paljon enemmän ku niitä on nyt. Sanoituksiakaan ei oo kovin paljoo tullu. Muutamia yksittäisiä lauseita mutta jotku on niin eri aiheista että niitä ei voi käyttää yhteen biisiin. Tai periaattees vois, mutta tahtoisin että olis joku
 järki, joku sanoma tai aihe tai sellane. Että siinä olis jotain ideaakin. Joka puhuttaa ihmisiä. Nojoo ei auta kuin ottaa akustinen käteen ja miettiä esim jotai sointukiertoa ja keksiä siihe päälle joku menevä riffi tai intro tai mitä tahansa. Alan kyllästymään tämän luovuuden loppumiseen. Kuukausi sitte mulla oli sellane vire päällä. Koko aja piti olla kitaran ja vihkon vieres ku päähän tuli koko ajan vaan ideoita. Ei saa luovuttaa, tiedän että pian tulee taas se hetki jossain vaihees että perkele nyt keksin ! Näillä mennään !

1 kommentti:

  1. kind of mohawk? 8D vai onko toi semmone vaa et toinen puoli on siili? o: mut joo, leikkaa vaan =D

    VastaaPoista