sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kari Tapio on kuollut(?)

 Mietin tossa suuressa viisaudessani että mitä jos Kari Tapio ei ookkaan kuollut, jos tämä on pelkkää kansan hämäystä. Ja kohta se ''nousee kuolleista''. Eli palaa Cayman saarilta, hävittyään suuria summia ruotsalaisen ystävänsä kanssa nimeltä Håkan. Joo taidan pilkata vainajaa(?) Vitun sama. En pitäny koko jätkästä muutenkaan, anteeksi teille jotka pidätte. Joojoo blaablaa ihanaa olla suomalainen ja juna kulkee. Paskaa. Musiikillisesti suurinta paskaa sitten J.Karjalaisen. Taidan saada suurta vihaa päälleni omasta mielipiteestäni, mutta what ever ? Rakastan sitä ku mua vihataan. Enkö ookkin mulkku ? ;)
  Kaikki tämän päässäni pyörivän ajatuksen takana on luultavasti se että sain lievän aivotärähdyksen eileen lätkä pelis, pää kipeä ja ei nää oikeella silmällä oikee kunnolla. Joku venäläinen lääkäri tutki mut. Piti pidättää naurua koko ajan ku tuli niin suoraa mieleen ketonen&myllyrinteen venäläinen lääkäri sketsi. Vai mikähän sen nimi nyt saattaa ollakkaan..? Enivei, en pidä Kari Tapiosta siltikään. Enkä J.Karjalaisesta. Dooris, Dooris. Kauheaa paskaa :) Mötley Crüen Smoking in the boys room saa meikän hyvälle päälle.
  Huomenna ei tarvi mennäkkään sitten kouluun. Kello 9 seinäjoelle sairaalaan tutkimaan meikäläisen silmiä. Woujeee. Ja sitte chillailenki kylällä hetken aikaa ja siitä sitten Tiian luo<3.
  Oon tehny muutamia satunnaisia riffejä, ja kaksi kokonaista biisiä. Ja kolmet sanoitukset. Eli sinänsä tuottoisa viikko on ollut musiikillesesti. Odotan innolla että olis jo joulu, päästäisiin Pin-Up Bloodin kanssa nauhoittelemaan settiä ! Eka demo<3 Ou jea, kohti uusia haasteita. Viime kertaiset yritykset menny vituiks ku ekalla kerralla kone kaatu, ja toisella kerralla meni muuten vaan vituiks :D. Pettymysten kautta voittoon ! Btw, tein eileen maalin ! Joo tosiaan, kuten sanottu ja kuten kaikki tietää, elämme ihmeellistä aikaa. Joulua. En tykkää joulussa muusta kuin siitä että saa lahjoja. Ja jouluvalot on kivoja. Mutta joululaulut. Inhoan niitä ! Niitä soi joka saatanan kaupassa. Kulkuuset, kulkuuset... se saa mut raivon valtaan. Joka puolella, missä vaan liikun, en pääse pakoon tätä perkeleen joulufiilistä ?! Ihanaa joo pipareita ja tontut kurkkii ikkunoista. Joulussa on myös yksi toinen huono puoli. Se on talvella. Yksi suurimpia juhlia, ja silloin ei voi käyttää alkoholia pihalla. Tai toki siis voi ! Mutta ei siinä oo mitään intoa mennä suomen talven -20 asteen pakkaseen pihalle pilkkopimeään keskelle lumihankea juomaan terästettyä glögiä. Hyi glögi. Hyi jouluruoka. Se on pahaa myöskin, kylmää kinkkua ja kraavilohta ja laatikoita. On lanttulaatikoita, maksa- ja porkkanalaatikoita. Mua oksettaa kaikki se ! Ja tiedän moni on innoissaan joulusta ku saa syödä ku sika ! Joulu merkitsee mulle vain yhtä asiaa = paasto. Meikäläisen ruokavalio jouluna perustuu suurimmaks osaks muutamaan elintarvikkeeseen, suklaa. pitsa(lidlin salami pakaste pitsa, loistavaa kamaa !) ja maito.
  Joulun ajassa on silti ainakin yksi loistava juttu ! Uusivuosi ! Se on helmeä, saa ampua kavereita roomalaisilla kynttilöillä ja thunderkingeillä. Räjäytellä naapurin postilaatikoita, (toivottavasti se ei lue tätä ja soita poliisille että se oon ollu minä :DDD ). Ja kaikkea muuta mukavaa.
Iloinen pikku kuva tähän loppuun, hyvää joulua ! HOHOHOO !

-Your Rock'n'Roll child
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti