maanantai 13. joulukuuta 2010

Uusi profiilikuva glamrokkarista ?

    Suutuin, tympäännyin, pillastuin, VITTUUNNUIN. Lueskelin ilta-lehden sivuja satunnaisena napsahti joku adam lambert juttu siihen, lueskelin ja mielenkiinnosta menin kattomaan mitä wikipediassa kyseisestä herrasta kerrotaan.  Tyylilajit : Pop, Pop rock, GLAM ROCK! Anteeks mutta mitä vittua ?! Adam vitun Lambert on siis nyt glamrokkarikin ? En todellakaan ole kuunnellut edes puoliakaan, ehkä 3 biisiä kyseiseltä herralta. Mutta niin jos tiedätte yhdenkin biisin, joka tuolla miehellä on edes pikkasenkin glamrokkiin päin. Linkittäkää se mulle. Herranjumala, mihin tämä maailma on menossa. Seuraavaksi varmaan lady gaga laulaa koreaksi oopperaa ja iron maden tekee coverin timon ja bumban hakunamatatasta(se vasta oliskin siistiä ). Mutta joo lisään kaksi kuvaa tähän alapuolelle vertailun vuoksi nykyisestä kuvasta glamrokkarista, ja 1970-2000l. käsitys OIKESTA glamrokkarista.
                                                            
On kyllä niin vitun glam !
   Tässä taas oikeaa asennetta, tämä on glamrock ! Glamrock on asennetta, pukeutumista ja etenkin ROCK MUSIIKKIA. Eli siis jos voisin menisin wikipediaan korjaamaan tämän vääryyden. Eli siis pieni yhteenveto Adam Lambert = EI glam rokkari.

- For truth, your rock'n'roll child...

5 kommenttia:

  1. agreee!
    mun mielestä adam lambert on ehkä jotain pop-rokkia, mut enemmän poppia. tai sit vaan teinipoppia.
    se kertoo jo paljon et jos on yöllä/illalla jossain kylällä ja kuuluu adam lamberttia amisautoista... tosi glamrock <B)

    VastaaPoista
  2. 90%poppia, 10% pop-rockia. Toivottavasti se ei ite myönnä että OLISI glamrokkari, kuolisin nauruun varmaan. Tai sitten alkaisin suunnitelemaan sen murhaa vääryyden levittämisestä maailmalle. Ehkä sillä on jotku glam-rock vaikutteet, MUTTA EI MUUTA !
    Aamen.

    VastaaPoista
  3. No ööö, jos kyseisessä tyypissä on glamrock-vaikutteita, niin miksei se sitten voisi lukea jossain wikipediainfopoksissa. Se kun ei ole ainut tyylisuunta mikä siinä annetaan :D Ja kamoon, wikipedian juttuja kuka tahansa kykenee muuttamaan.

    VastaaPoista
  4. Joo trollollo kuolin ehk nauruu :DD / vihaan.

    VastaaPoista