sunnuntai 20. helmikuuta 2011

City of Sin

  Helöyy ! Pieni postaustauko ollut koska en oo yksinkertaisesti jaksanut. Laiska (?) kyllä vain. Kuulumisia, eipä erikoisempia. Kaikki on suht mallillaan, nyt kun on uusi kitara ja marshallin vahvistimen. OUJEA ! Tässä vielä kuva että saan leijua. ;)


  Joo imekää parsaa, ootte kateellisia. No mutta täytyy mainita, että tämä on paras kitara mikä mulla on ollut ja se tuntuu helvetin hyvältä meikäläisen käsiin, saundi kitarassa mitä parhain koska kitaraan on vaihdettu uudet Saymour Duncanin Slashin nimikko mikit. Järisee ! Ja kaiken siis kruunaa tuo iso marsun kaappi. MAHTAVAA !

  Elikkäs nyt on sunnuntai, se tarkoittaa että viikko ja yksi päivä, niin mennään Pin-Up Bloodin kanssa studioon äänittämään eka demo ! Hyvää paskaa tulossa ! Ensi viikonloppu treenataan viimesenpäälle kaikki kuntoon ja helvetti vieköön on kyllä kovat odotukset mulla ! Ja niin myös muillakin. Sanottakoon tässä että bändi on ollut kasassa 2 vuotta ja mä oon tullu n. 5-6 kk sitten bändiin. Ja yritetään kovasti nostaa itseämme suomen kartalle. Ikää harmi kyllä ei ole kaikkiin paikkoihin vielä, esim baareihin jne. Mutta kyllähän sekin siitä ajan myötä :D. Mahtavuutta ! Pitää vissiin etsii facebookis onko Kalle (basisti) onlines niin hehkutetaan ku on vähä sellane fiilis :D

-Your rockn'roll child

1 kommentti: