keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Dear diary..

  Maailmassa, on olemassa kolmenlaisia ihmisiä; rumia jotka ovat todellisuudessa maailman hienoimpia ihmisiä. Sitten on hiljaisia hissukoita/normaaleja sosiaalisia jotka ovat kauniita ja myös maailman hienoimpia ihmisiä, voisin luetella monia tähän, mutta laitan esimerkin tyttöystäväni tiia. Kaunis, sosiaalinen ihana, osaa kuunnella ymmärtää ja kaikkea mikä tekee ihmisestä rakastettavan. Ja sitten on näitä kauniita(ainakin heidän majesteettinsa itsensä mielestä), maailma pyörii heidän ympärillään, he ihmiset ovat täydellisiä, he ovat hyvän näköisiä, he saavat mitä tahtovat vanhemmiltaan, mutta sen jälkeen ku he saavat kaiken mitä ovat halunneet. Isä ja äiti ovat tehneet töitä niskaperse limassa että heidän pikku ulla-maija saa lentokoneen. Sen jälkeen nämä äitin pikku nilkka kuulat kiittävät kauniin huudon ja vittumaisuuden äänensävyn kanssa '' SÄ ET OSTANU MULLE SAMSUNG GALAXIA VAAN OSTIT MULLE IPHONE 4 VITUN HUORA MULLA ON PASKIMMAT VANHEMMAT IKINÄ '' Näin suurin piirtein. Eli kiittämättömyys on maailman palkka sanonta on toden totta ! Vittu, mä en voi käsittää niitä ihmisiä jotka ensin kuvittelevat että kaikki kumartavat häntä itseään. Kaikki (muka) kehuu häntä kuinka kaunis hän on. He ihmiset katsovat muita ihmisiä päästä varpaisiin ja heidän pään sisällä lause '' vittu mikä ruma huora/homo '' Ainiin tämä koskee myös jätkiä. Mutta niin joo ja kun he luulevat että kaikki tykkää niistä niin paljon mutta in reality kaikki vihaa kyseistä henkilöä, tai sitten nuoleskelee sitä. Joten, jos nämä kriteerit täyttävät omasi sinun on parasta etsiä haulikko ja ampua aivosi pellolle, ihan että nyky-yhteiskuntamme pysyisi tasokkaana ja erossa moisesta roskaväestä.

Jos omistat nämä ominaisuude
- olet kaunis, omaat loistavan musamaun, sinulla on hyvä perse, tissit, loistava pillu/iso maaginen muna, ainakin itsesi mielestä.
- saat viikkorahan lisäksi monta kymmentä/sataa euroa kuukaudessa ylimääräistä vaatteisiin/muuhun ja silti vanhempasi ovat kusipäitä
- arvostelet ihmisiä heidän ulkonäön perusteella vaikka et edes tunne.
- puhut paskaa jostain ihmisestä, ja silti hengaat tämän kanssa.
- kaikki muut ovat väärässä, minä oikeassa. (vaikka tietäisitkin olevasi väärässä)
- et anna muiden puhua, vaan sinun on oltava AINA äänessä ja sinun on oltava luokan paras viisain ja vielä kerran paras ihminen.
- kaikkien on oltava kiinnostuneita siitä mitä sinä teet, tahdot jatkuvaa huomiota. (jos et muuten saa huomiota, kiinnität muiden huomion esimerkiksi tisseillä, tai huudat kuinka iso muna sulla on)

 Eli, jos omaat kyseiset ominaisuudet, olet täysi mulkku, kusipää, huora, idiootti, PELLE, ja niin edelleen. Ja jos omistat edes muutaman ominaisuuden, suosittelen vakavasti asenteen muutosta ja lopetat diivailun. Huomioit muita ihmisiä ja hyväksyt heidät sellaisena kuin he ovat.

Koska sinäkään ET ole täydellinen. 

- Your rock'n'roll Child

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti